top of page

Rólunk és a tanyasi hangulatról

Érezte már valaha a kakastejes cipó ízét? A nagyi szilvalekvárjának varázslatos nektárját?

Szippantott már nyári éjszakán a mezőt beterítő friss széna illatából?

Meg tudta állítani valaha az idő múlását akár csak egy napra is, amikor a kusza gondolatai egyszerre csak elsimultak és egyszerűvé váltak?

Élt már át igazi „békebeli” csendet, amelyet csak a szellő susogása, vagy a táj zümmögő varázsa hatott át?

Érezte már talpa alatt futó nyári zápor után a langyos fű bársonyos simogatását?

Választott már csillagot kedvesével lágy fuvallatú nyári éjszakán az izzó, patogó fahasáb mellett?

Szeretne ilyen pillanatokat az életében? Vagy már nem is hiszi, hogy létezik?

Bizony létezik!

Ott, ahol a mezők végtelen rónáin míg ősapáink magyar szürke gulyái legelnek, ahol a kedves ház fehérre meszelt falán a kis madarak árnyéka suhan végig, ahol a gazdasszony ízletes főztje még az előbb kapirgált, ahol a gazda büszke és vigyázó szeme őrzi a tanyát és tölti vendégeinek a jó bort és pálinkát.


Ma is azok az emberek keresik fel a Krisztina Farmot, akik elvonulnak a világ nyüzsgő mindennapjai elől, nyugalomra, házias étkekre, békés pihenésre, túrázásra, erdőjárásra vágyódnak, de vannak olyanok is, akik eseménydús felfedező kirándulásokon, kamratúrán, biotúrán, vadászaton, horgászaton, egyszóval kalandokkal teli pihenésben szeretnék eltölteni nálunk az időt. 

Aki ismerte, annak visszatér a Krisztina Farmon minden kellemes emlék és érzés, amelyet a magával ragadó tanyasi illetve falusi hangulat adhat, viszont aki még nem ismerte ezt az érzést, annak különleges és különös élményben lesz része.

Várjuk szeretettel!

A négy napraforgós falusi vendégházunk 2013. januárjában nyitotta meg kapuit. A Krisztina Farmot mindenkinek ajánljuk, akik nyugalomra és békés pihenésre, hamisítatlan tanyasi hangulatra, madárcsicsergős tiszta friss levegőre, erdőre, mezőre vágyódik, aki elvonulni kíván a világ nyüzsgő mindennapjaitól, de ajánljuk azoknak is, akik háborítatlanul, jó magyar szokás szerint a jóféle házi pálinkától és nemes boroktól telítődve vigadoznának a világ szeme elől elzártan a saját-, és a gazda örömére.

 

bottom of page