top of page

Ahová nyugovóra tér

A Krisztina Vendégház négy kellemes lakrésszel várja vendégeit, amely 10-12 személy kényelmes férőhelyét biztosítja, külön ágyas és duplaágyas elrendezésben egyaránt. Emellett egy speciálisan mozgássérültek igényei számára berendezett szobával is szolgálunk látogatóinknak. Három tágas, különbejáratú szoba nyílik saját fürdővel az L alakú tornácról, a közös használatú konyha-nappali-étkező térből pedig 1 szoba nyílik. Szükség esetén pótágyat is tudunk biztosítani.

 Szoba  1 - akadálymentesített

Akadálymentesített szoba

 

Hátrányos helyzetű vendégeinknek akádálymentesített, 2 személyes szobával állunk rendelkezésére. A szoba megtervezésekor mindent megtettünk, hogy könnyen lakhatóvá tegyük különleges igényekkel

rendelkező vendégeink számára. Vendégágyazható.

 

Szoba  2

Lazuljon el egy eseménydús nap után

A faoszlopos tornácról külön bejárattal nyílik ez a 2 személyes szobánk, külön ágyas, illetve dupla ágyas elrendezéssel egyaránt. Szobáink méretéből adódóan a kisgyermekkel érkező vendégeink is kényelmesen elférnek nálunk.  Saját fürdőszoba és kellemes zuhanykabin tartozik minden szobához.

Vendégágyazható.

Szoba  3

Töltődjön fel a másnapi új kalandokra

 

A faoszlopos tornácról külön bejárattal nyílik ez a 2 személyes szobánk, külön ágyas, illetve dupla ágyas elrendezéssel egyaránt. Szobáink méretéből adódóan a kisgyermekkel érkező vendégeink is kényelmesen elférnek nálunk.  Saját fürdőszoba és kellemes zuhanykabin tartozik minden szobához. Vendégágyazható.

Szoba  4

Pihenjen egy jót kényelmes szobáinkban

 

A közös használatú konyha-nappali-étkező térből nyílik ez a 2 személyes szobánk, külön ágyas, illetve dupla ágyas elrendezéssel egyaránt. Szobáink méretéből adódóan a kisgyermekkel érkező vendégeink is kényelmesen elférnek nálunk. A szobához kényelmes fürdőkádas fürdőszoba tartozik. Vendégágyazható.

bottom of page